Duschväggar av olika typer

Posted by in Okategoriserade

När man ska inreda sitt badrum kan frågorna vara många om vad för inredning man ska välja och av vilket märke. När det gäller duschväggar handlar valet snarare om hur badrummet är uppbyggt och vad som passar in med resterande inredning.

Duschväggar efter smak och behov

När det gäller duschväggar finns många olika alternativ att välja mellan när man ska bygga nytt badrum. Rätt typ av duschvägg gör skillnad när ni gör ett nytt badrum. Med en duschvägg som passar bra in i badrummet får ni en bättre helhetskänsla än om ni har en duschvägg som inte passar in.

Vilken typ av duschvägg man väljer beror på ens egen smak men också badrummets förutsättningar, hur stort det är och hur man på bästa sätt kan utnyttja utrymmena. Om man har ett litet badrum kan exempelvis en duschvägg i ett hörn vara ett bra alternativ. En ny duschvägg kan också vara ett bra alternativ för att få en uppfräschning i sitt befintliga badrum.

Med en duschvägg av hörnmodell utnyttjar man den plats som finns genom att den inte tar mycket plats. En duschvägg i ett hörn kan dras undan för att få utrymme. En duschvägg med dörr är istället ett alternativ som tar lite mer plats men som ändå kan vara funktionellt och snyggt. För den som inte vill ha genomskinligt glas är ett bra val duschvägg med frostat glas.

Duschväggar med speciella mått

Oavsett om man vill ha duschvägg av hörnmodell, duschvägg med dörr eller duschvägg med frostat glas så beror alltså valet på er egen smak. För er som har en speciell utformning av badrummet kan möjligheten finnas att få duschvägg beställd efter särskilda mått. Ni får då duschvägg med frostat glas, duschvägg i hörn eller duschvägg med dörr som passar bra utifrån badrummet i frågas utformning.