Bygga nyckelfärdigt hus med totalentreprenad?

Posted by in Bostad

Huvudsyftet med att köpa ett nyckelfärdigt hus med totalentreprenad är att man, precis som i en lägenhet, ska kunna flytta in i huset direkt. Vid inflyttningen är allt från kakel och golv, till tapeter och målning färdigt. Att bygga ett nyckelfärdigt hus med en totalentreprenad betyder också att det juridiska så väl som praktiska ansvaret av husbygget tas av totalentreprenaden. Sedan är det bara för dig att flytta in när vi är färdiga.

Nyckelfärdiga hus / villa med Totalentreprenad

Totalentreprenad eller delad entreprenad?
Alternativet till totalentreprenad är delad entreprenad, som även är kallat generalentreprenad. Delad entreprenad innebär att allt material till husbygget levereras av oss, men att du själv måste ordna de andra momenten i processen. De här momenten är upphandling av alla entreprenadarbeten, samordna byggnationen av huset samt ansvara för miljön på arbetsplatsen och ordna med diverse försäkringar.

Nyckelfärdigt hus gör det enklare
Med totalentreprenad slipper du alla dessa extra moment, som är involverade i delad entreprenad. Då skriver du endast på ett kontrakt som göra att vi sköter allt det juridiska och praktiska. På så sätt slipper du mycket oro och allt jobb med husbygget. Detta är det sätt som vi främst rekommenderar för att det är det enklaste och tryggaste sättet att bygga sitt eget hus på.

Vi erbjuder alltid totalentreprenad oavsett små eller stora kunder. Just nu är de största trenderna inom totalentreprenad nyckelfärdiga hus följande: Nyfunkis, Solenergi, Lågenergihus, Miljötänk hela vägen, Liggande paneler samt amerikanska verandor och New England-stilen.