Se till att undvika fuktproblem i din fasad

Posted by in Bostad, Renovering

För att bevara din fastighet i gott skick så är det väldigt viktigt att försöka undvika att få för mycket fukt i fasaden på ditt hus. Det kan vara avgörande för hur länge ditt hus håller innan det behöver renoveras. Fukt kan även orsaka bestående skador så därför är det vktigt att ta tag i problemet. NSFasad kan hjälpa dig med detta om det redan har gått för långt. Vi hjälper dig med renovering av alla slags putsfasader men även vanliga fasadbyten. Det material som NSFasad använder sig av är alltid av högsta kvalitet och vi använder alltid Sto fasadsystem som våran leverantör av material.

Den fuktskadade fasaden kommer då att ersättas med ett ventilerat tvåstegs putssystem som har en luftspalt. Det är svårt att undvika fukt helt och hållet, särskilt som vi lever i ett klimat med mycket nederbörd, men det går att förebygga större skador och det går även att åtgärda skador som har uppstått. Allt handlar om att ta det i tid eller att förhindra att skadorna sprider sig.

Om du misstänker fuktskador, mögelskador eller till och med röta så tveka inta att höra av dig så hjälper vi dig att lösa dina problem.